Vänligen läs dessa villkor och bestämmelser noggrant innan du använder vår tjänst.

Tolkning och Definitioner

Tolkning

De ord vars första bokstav är versal har betydelser som definieras enligt följande villkor. De följande definitionerna ska ha samma betydelse oavsett om de förekommer i singular eller plural.

Definitioner

För dessa villkor och bestämmelser:

  • Affiliate betyder en enhet som kontrollerar, kontrolleras av eller är under gemensam kontroll med en part, där ”kontroll” innebär ägande av 50 % eller mer av aktier, kapitalandelar eller andra värdepapper som har rösträtt vid val av styrelseledamöter eller annan ledande myndighet.
  • Land avser: Alabama, USA
  • Företag (benämnt som ”företaget”, ”vi”, ”oss” eller ”vår” i detta avtal) avser PGSharp Download.
  • Enhet betyder någon enhet som kan få åtkomst till tjänsten, såsom en dator, mobiltelefon eller digital surfplatta.
  • Tjänst avser webbplatsen.
  • Villkor och Bestämmelser (även kallat ”Villkor”) betyder dessa villkor och bestämmelser som utgör hela avtalet mellan dig och företaget avseende användningen av tjänsten.
  • Tredjeparts Sociala Mediatjänst betyder alla tjänster eller innehåll (inklusive data, information, produkter eller tjänster) som tillhandahålls av en tredje part som kan visas, inkluderas eller göras tillgängliga av tjänsten.
  • Webbplats avser PGSharp Download, tillgänglig från https://pgsharpdownload.com/
  • Du betyder den person som får åtkomst till eller använder tjänsten, eller företaget eller annan juridisk enhet på vars vägnar sådan person får åtkomst till eller använder tjänsten, om tillämpligt.

Bekräftelse

Dessa är villkoren och bestämmelserna som styr användningen av denna tjänst och avtalet som gäller mellan dig och företaget. Dessa villkor och bestämmelser fastställer rättigheterna och skyldigheterna för alla användare avseende användningen av tjänsten.

Din åtkomst till och användning av tjänsten är beroende av din acceptans av och efterlevnad av dessa villkor och bestämmelser. Dessa villkor och bestämmelser gäller för alla besökare, användare och andra som får åtkomst till eller använder tjänsten.

Genom att få åtkomst till eller använda tjänsten godkänner du att vara bunden av dessa villkor och bestämmelser. Om du inte håller med om någon del av dessa villkor och bestämmelser får du inte få åtkomst till tjänsten.

Du intygar att du är över 18 år. Företaget tillåter inte att de under 18 år använder tjänsten.

Din åtkomst till och användning av tjänsten är också beroende av din acceptans av och efterlevnad av företagets sekretesspolicy. Vår sekretesspolicy beskriver våra policyer och procedurer för insamling, användning och avslöjande av din personliga information när du använder applikationen eller webbplatsen och berättar om dina sekretessrättigheter och hur lagen skyddar dig. Vänligen läs vår sekretesspolicy noggrant innan du använder vår tjänst.

Länkar till Andra Webbplatser

Vår tjänst kan innehålla länkar till tredjepartswebbplatser eller tjänster som inte ägs eller kontrolleras av företaget.

Företaget har ingen kontroll över och tar inget ansvar för innehåll, sekretesspolicyer eller metoder för tredjepartswebbplatser eller tjänster. Du erkänner och godkänner vidare att företaget inte ska vara ansvarigt eller skyldig, direkt eller indirekt, för någon skada eller förlust som orsakas eller påstås orsakas av eller i samband med användning av eller förlitande på något sådant innehåll, varor eller tjänster som finns tillgängliga på eller genom sådana webbplatser eller tjänster.

Vi rekommenderar starkt att du läser villkoren och sekretesspolicyerna för alla tredjepartswebbplatser eller tjänster som du besöker.

Uppsägning

Vi kan avsluta eller avbryta din åtkomst omedelbart, utan föregående meddelande eller ansvar, av vilken anledning som helst, inklusive men inte begränsat till om du bryter mot dessa villkor och bestämmelser.

Vid uppsägning upphör din rätt att använda tjänsten omedelbart.

Ansvarsbegränsning

Oavsett vilka skador du kan drabbas av, ska det totala ansvaret för företaget och dess leverantörer enligt något av dessa villkor och din exklusiva rättsmedel för allt det ovanstående begränsas till det belopp som faktiskt betalats av dig genom tjänsten eller 100 USD om du inte har köpt något genom tjänsten.

I största utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag, ska företaget eller dess leverantörer inte vara ansvariga för några särskilda, tillfälliga, indirekta eller följdskador (inklusive, men inte begränsat till, skador för förlust av vinst, förlust av data eller annan information, för företagsavbrott, för personskada, förlust av sekretess som uppstår ur eller på något sätt relaterar till användningen av eller oförmågan att använda tjänsten, tredjepartsprogramvara och/eller tredjepartshårdvara som används med tjänsten, eller annars i samband med något av dessa villkor), även om företaget eller någon leverantör har blivit informerad om möjligheten av sådana skador och även om rättsmedlet misslyckas med sitt huvudsakliga syfte.

Vissa stater tillåter inte uteslutning av underförstådda garantier eller begränsning av ansvar för tillfälliga eller följdskador, vilket innebär att vissa av ovanstående begränsningar kanske inte gäller. I dessa stater kommer varje parts ansvar att begränsas till den största utsträckning som tillåts enligt lag.

”AS IS” och ”AS AVAILABLE” Ansvarsfriskrivning

Tjänsten tillhandahålls till dig ”AS IS” och ”AS AVAILABLE” och med alla fel och brister utan någon form av garanti. I största utsträckning som tillåts enligt tillämplig lag, friskriver sig företaget, på egen hand och på uppdrag av sina affiliate-företag och deras respektive licensgivare och tjänsteleverantörer, uttryckligen från alla garantier, vare sig uttryckliga, underförstådda, lagstadgade eller andra, avseende tjänsten, inklusive alla underförstådda garantier om handelsvara, lämplighet för ett särskilt syfte, äganderätt och icke-intrång, samt garantier som kan uppstå ur affärsmetoder, prestation, användning eller handelsmetoder. Utan begränsning av det föregående ger företaget ingen garanti eller åtagande, och gör ingen representation av något slag att tjänsten kommer att uppfylla dina krav, uppnå några avsedda resultat, vara kompatibel eller fungera med någon annan programvara, applikationer, system eller tjänster, fungera utan avbrott, uppfylla några prestations- eller tillförlitlighetsstandarder eller vara felfri eller att några fel eller brister kan eller kommer att rättas till.

Utan att begränsa det föregående, gör inte företaget eller någon av företagets leverantörer någon representation eller garanti av något slag, uttrycklig eller underförstådd: (i) angående driften eller tillgängligheten av tjänsten, eller informationen, innehållet och materialen eller produkterna som ingår därpå; (ii) att tjänsten kommer att vara oavbruten eller felfri; (iii) angående noggrannheten, tillförlitligheten eller aktualiteten av någon information eller innehåll som tillhandahålls genom tjänsten; eller (iv) att tjänsten, dess servrar, innehållet, eller e-post som skickas från eller på uppdrag av företaget är fria från virus, skript, trojaner, maskar, skadlig kod, tidsbomber eller andra skadliga komponenter.

Vissa jurisdiktioner tillåter inte uteslutning av vissa typer av garantier eller begränsningar av tillämpliga lagstadgade rättigheter för konsumenter, så vissa eller alla av ovanstående uteslutningar och begränsningar kanske inte gäller för dig. Men i sådana fall ska uteslutningarna och begränsningarna som anges i denna sektion tillämpas i den största utsträckning som är verkställbar enligt tillämplig lag.

Gällande Lag

Lagarna i landet, exklusive dess regler för lagkonflikter, ska styra dessa villkor och din användning av tjänsten. Din användning av applikationen kan också vara föremål för andra lokala, statliga, nationella eller internationella lagar.

Tvistlösning

Om du har några bekymmer eller tvister angående tjänsten, samtycker du till att först försöka lösa tvisten informellt genom att kontakta företaget.

För Användare i Europeiska Unionen (EU)

Om du är en konsument i Europeiska unionen kommer du att dra nytta av eventuella obligatoriska bestämmelser i lagen i det land där du är bosatt.

Juridisk Efterlevnad i USA

Du intygar och garanterar att (i) du inte befinner dig i ett land som är föremål för USAregerings embargo, eller som har utsetts av USAregering som ett ”terroriststöljande” land, och (ii) du inte är upptagen på någon USA-regerings lista över förbjudna eller begränsade parter.

Utskildhet och Avstående

Utskildhet

Om någon bestämmelse i dessa villkor bedöms vara ogenomförbar eller ogiltig, kommer sådan bestämmelse att ändras och tolkas för att uppnå målen med sådan bestämmelse i största möjliga utsträckning enligt tillämplig lag och de återstående bestämmelserna kommer att fortsätta att gälla i full kraft och verkan.

Avstående

Förutom vad som föreskrivs här, ska underlåtenhet att utöva en rättighet eller att kräva fullgörande av en skyldighet enligt dessa villkor inte påverka en parts förmåga att utöva sådan rättighet eller kräva sådan fullgörande vid något senare tillfälle, och inte heller ska avstående från ett brott utgöra ett avstående från något efterföljande brott.

Översättningstolkning

Dessa villkor och bestämmelser kan ha översatts om vi har gjort dem tillgängliga för dig på vår tjänst. Du godkänner att den ursprungliga engelska texten ska gälla vid tvist.

Ändringar av Dessa Villkor och Bestämmelser

Vi förbehåller oss rätten, efter eget gottfinnande, att ändra eller ersätta dessa villkor när som helst. Om en revidering är väsentlig kommer vi att göra rimliga ansträngningar för att ge minst 30 dagars förvarning innan några nya villkor träder i kraft. Vad som utgör en väsentlig ändring kommer att bestämmas efter vårt eget gottfinnande.

Genom att fortsätta att få åtkomst till eller använda vår tjänst efter att dessa revideringar har trätt i kraft, godkänner du att vara bunden av de reviderade villkoren. Om du inte godkänner de nya villkoren, helt eller delvis, vänligen sluta använda webbplatsen och tjänsten.

Kontakta Oss

Om du har några frågor om dessa villkor och bestämmelser kan du kontakta oss:

Via e-post: pgsharpdownload@gmail.com